CERTIFICERINGEN & ONTHEFFINGEN


Certificeringen & Ontheffingen
Boekweit Transport heeft met 50 jaar ervaring in de transportsector een bedrijf opgebouwd waar veiligheid en vakkundigheid altijd hoog in het vaandel staat. Onze chauffeurs en autolaadkraanmachinisten zijn opgeleid en gecertificeerd om in iedere situatie veilig en beheerst te kunnen werken. Hiervoor hebben wij als bedrijf diverse certificeringen behaald en processen geïmplementeerd.

Veiligheidschecklist Aannemers (VCA)
Boekweit Transport is VCA* gecertificeerd sinds 2008. Een VCA certificering staat voor veilig werken in omstandigheden met een verhoogd risico, denk hierbij bijvoorbeeld aan het laden en lossen met een autolaadkraan op bouwplaatsen. Onze chauffeurs en autolaadkraanmachinisten zijn opgeleid en gecertificeerd om in een risicovolle omgeving te kunnen laden en lossen.

Toezicht Certificatie Verticaal Transport (TCVT)
Alle kraanmachinisten binnen Boekweit Transport hebben een TCVT certificaat. Dit certificaat toetst de vakbekwaamheid van een machinist om (hijs)werkzaamheden uit te voeren op een bouwplaats of high safety locaties met een bedrijfslastmoment van 10tm of meer.

Transport Ontheffingen
Boekweit Transport heeft diverse transport ontheffingen voor binnen- en buitenland:

  • Doorlopende ontheffing tot 3,50 meter breedte Nederland;
  • Doorlopende ontheffing tot 3 meter breedte België;
  • Doorlopende ontheffing tot 3 meter breedte Duitsland.

GPS Buddy
Ons complete wagenpark is uitgerust met GPS Buddy. Onze klanten kunnen door middel van een online portal de real time locatie van hun goederen volgen.

Erkend leerbedrijf
Boekweit Transport hecht grote waarde aan het opleiden en begeleiden van leerling chauffeurs, zij zijn immers de toekomst van de transportwereld. Leerlingen worden intern opgeleid door onze leermeesters en ervaren chauffeurs/kraanmachinisten. Boekweit Transport staat hoog aangeschreven als erkend leerbedrijf door verschillende scholen en instituten zoals het ROC en VTL.

Wij bieden als leerbedrijf de gelegenheid om ervaring op te doen binnen ons bedrijf door middel van trainingen op het gebied van horizontaal en verticaal transport.

CERTIFICERINGEN & ONTHEFFINGEN
CERTIFICERINGEN & ONTHEFFINGEN
CERTIFICERINGEN & ONTHEFFINGEN